Mindfuck Tempestarii slår til igjen.

Om…

Om du har kommet deg helt hit uten å vite hvem jeg er, så er nok det veldig morsomt for deg.

Uansett – Hei! Invi her. Jeg er utrolig dårlig på introduksjoner, faktisk så pleier jeg helt å hoppe over den delen til vanlig.

Min ganske bastante mening er at man er et produkt av alle faktorene man har vært innom, altså alle opplevelser man har og mennesker man har møtt (som har sine egne opplevelser som de videreformidler.) Litt som sannsynlighetsregning, egentlig, tallet for antall veier du kunne ha tatt blir høyere og høyere, men du er fortsatt bare en person. Mer eller mindre.

Om jeg måtte ha reddet noen ting og latt andre ting bli borte, i et sånt typisk ‘hva om huset ditt brenner?’-scenario  som man gjerne spør andre hva de hadde gjort i, så hadde jeg prioritert levende ting, og deretter forvisset meg om at jeg hadde en måte å få tak i bøkene mine på. Som regel drar jeg rundt på en minnebrikke til alle tider, og det finnes faktisk en ting jeg klarer å huske å ta backupkopier av. Å være avhengig av noe (uten grunn) er vel den tingen jeg helst vil unngå, men har man først av en eller annen merkelig grunn skrevet en håndfull bøker, må man nesten bli litt glad i dem også. (Til tross for dette tror jeg at noen har klart å slette absolutt alle kopier av en av bøkene mine…)

Spørsmål er fine ting, men det er lister også. Jeg liker lange lister. 100 ting jeg elsker, to do-lister, ti ting verdt å enten dø eller spise ekle ting for, lister over ting man skulle ønske man hadde tid til og lister over finte ting. De kommer det nok til å bli en del av på bloggen etterhvert.

Ja, det finnes ting jeg kan spise, selv om jeg er veganer – Og hver gang noen spør ‘Men hva spiser du, da?’ forestiller jeg meg at de spiser bacon kokt i fløte til alle måltider, eller at de bor i skogen og spiser villsvin på ekte Asterix & Obelix-vis. Bare så det er sagt.

Politikk er et dumt ord, men egentlig handler det jo bare om meninger, og hvor mye man skal akseptere at andre utnytter en. Egentlig.

Musikk, film, literattur, visuell kunst – Det er ikke dårlig før det ikke er kunst mer, men det kan godt hende at jeg ikke liker det. Ja, det går an å være kresen og variert på en gang.

Store ord er bare en måte å uttrykke mye på en gang på, til mennesker som allerede er klar over hva man mener og snakker om. Utenom sånne situasjoner så er det største tegnet på intelligens å kunne forklare hva som helst til en laverestående primat eller en vegg, og få mottakeren til å skjønne hva det er man snakker om uten masse forkunnskaper.

Hjernen består av elektriske impulser. Avansert teknologi består av elektriske impulser. En dag kommer den avanserte teknologien også til å skjønne det, kanskje før flertallet av menneskeheten.

Da føler jeg meg ganske greit introdusert, men hvem er du, som har bladd igjennom dette?

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: