Mindfuck Tempestarii slår til igjen.

28/03/2009

Akkurat … NÅ!

Filed under: Dagen i dag — Stikkord: , , , , , , , , — Invi @ 00:45

Dette gjør jeg akkurat nå:

  • Skriver blogginnlegg. Duh. Jeg prøver å få tilbake vanen. På onsdag starter Script Frenzy, og skrivemusklene må være passe varme til da. I år skal jeg skrive minst ett filmmanus eller teaterstykke på norsk og legge det ut her fortløpende, gled dere.
  • Prøver å få andre mennesker til å se på Shortbus. Jeg elsker Shortbus.  En eller annnen gang i løpet av fjoråret prøvde jeg  få min lett pripne venninne til å se på den, med argumentet «alt kommer til å virke enklere etterpå». (Hun har det samme problemet som en av hovedpersonene.) Overbevisende som jeg er når jeg vil, bestilte hun den. Et par dager senere står en lykkelig seksten år gammel jente på kjøkkenet hjemme og åpner en brun papirkonvolutt. Moren hennes spør hva det er hun har kjøpt. «En film Invi ba meg om å se,» lyder svaret. De neste ukene blir hun nødt til å takle konstante kommentarer av typen «Hey, det er etter midnatt, masse porno på kabel-TV nå!» og «Vi skal se på Idol nå, men det er vel for kjedelig for deg?» Unnskyld, vennen.
  • Hører på punk covers av forskjellige sanger. Sommeren etter at jeg fylte tretten var de min store kjærlighet. (Fram til jeg dro på RU-sommerleir, of course.) Jeg husker den dagen jeg passerte 200 forskjellige punk covers av sanger jeg normalt sett aldri i verden vile ha hørt på. Me First and the Gimme Gimmes er flotte greier.
  • Lager flyers, men jeg sier ikke hva de er for!
  • Henger rundt på IRC og venter på bror.
  • Henger rundt på P3 java chat og lurer på om jeg nettopp fikk bedre lønn eller ei.
  • Svarer på mail og prøver å ikke sende feil svar til riktig person, eller vice versa.
  • Bedriver vervekampanje for veganisme
  • Smiler av gamle bilder. Jeg er for strikt på personvern til å legge det ut, men det er et polaroidbilde av diverse mennesker, inkludert meg selv. Tidspunktet er en eller annen gang etter for lite søvn, og vi sitter spredd rundt om kring på et knøtlite kjøkken. Det er ut som om vi har på oss uniformer, alle som en er ikledd en alt for stor hettegenser eller -jakke, og lite annet. Ingen har hendene i sine egne lommer. Snåle bildet.
  • Venter på at noen skal logge på MSN. Har du mistanke om at det er deg jeg snakker om, så skader det ikke å dra seg på nett litt oftere, jeg VET du ikke er langt unna PCen!
Reklamer

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: