Mindfuck Tempestarii slår til igjen.

05/01/2009

Happy Happy Joy Joy (-song.)

Filed under: (Mini)essays, Lister — Invi @ 15:35

Jeg tror ikke at du er glad nok. Jeg skal lære deg det!

10 steg på veien mot å være gladg:

 1. Lær teksten  til «Happy Happy Joy Joy» song utenat.
 2. Begrav hendene i klesskapet og dra ut det mest fargerike, flagrende og mønstrete du finner. Ta det på deg mens du synger refrenget og danser.
 3. Løp oppover og nedover eller nedover og oppover en trapp et par ganger mens klærne flagrer rundt deg og du synger med på første vers. I mangel på trapp eller evnen til å løpe i en, funker det helt fint å spinne vilt rundt på stedet.
 4. Idet du er i ferd med å bli en smule sliten eller svimmel, legg deg flatt ut på gulvet og lat som om du er en seigmann. Forestill deg deg selv og de andre seigmennene hoppende rundt i en grønn eng. Bakgrunnsmusikken er selvfølgelig… Happy Happy Joy Joy!
 5. Så fort blodet slutter å bruse så hardt i ørene at du ikke hører sangen, reis deg opp og se hvor effektivt du kan forflytte deg inn på kjøkkenet. Mål det både i tid og energi brukt. Prøv flere ganger for å finne den beste måten. Jeg anbefaler å følge rytmen på Happy Happy Joy Joy song.
 6. Se igjennom alle kjøkkenskapene, kjøleskapet og alle skuffene. Spis eventuelle ting med mye sukker, og som er lette å få i seg. Plukk med ett eller annet som fungerer som lokkemat. Se etter om lyset slukker når du lukker igjen kjøleskapsdøra og begynner å spille «Happy Happy Joy Joy» song istedet.
 7. Gå på kjæledyrjakt med lokkematen. Har du ikke egne kjæledyr, finn naboen sine. Har ikke noen av naboenekjæledyr, gå ut i skogen og syng andre verset så høyt du orker mens du har lokkematen på hodet.
 8. Dans med tidligere nevne kjæledyr mens du finner frem skrive- og tegnesaker av noe slag for å få ned alle de fantastiske idéene du har i hodet. Selv foretrekker jeg å dekke en vegg i post it-lapper eller skrive på alle skapdørene med whiteboardtusj, men vannmaling og kritt funker også veldig bra. Få ned alt av ord og tegninger som hopper opp når du tenker på ordene «happy» og «joy.»
 9. Finn en stilling hvor du har hodet lavere enn så mange andre kroppsdeler som mulig. Jeg anbefaler å bruke en stol eller sofa feil vei, men andre metoder fungerer også helt fint. Idet Ren & Stimpy begynner å danse foran øynene på deg, reis deg opp så fort som mulig. Headrush!
 10. Gjenta steg 1-9. Om du fortsatt ikke er glad nok, gjenta steg 10 også.

Merk: Det er en distinkt forskjell på glad og lykkelig, men begge deler lar seg fint kombinere med psykotisk.

  Reklamer

  1 kommentar »

  1. Tvangslykke!!!! D:

   Kommentar av laughablelights — 05/01/2009 @ 23:04


  RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

  Google+-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

  Kobler til %s

  Blogg på WordPress.com.

  %d bloggere like this: