Mindfuck Tempestarii slår til igjen.

21/12/2008

Something old, something new, something borrowed, something blue

Filed under: Rabling og babling, skole — Stikkord: , , — Invi @ 21:47

Nei, dette er ikke en post om bryllup eller noe som har med det å gjøre. (Selv om jeg hadde en litt rar episode her om dagen hvor hjernen min plutselig var hellig overbevist om at jeg kom til å være gift og i B ergen om noen få år. Hvorfor den bestemte seg for det er jeg ikke helt sikker på, og det er vilt usannsynlig. Som alt annet som skjer med meg, beklageligvis.)

Ja, jeg har vært litt kortfattet en stund. Egentlig har jeg ikke noe å si akkurat nå heller ihvertfall ikke som jeg orker å formulere. Derfor kan dere jo kose dere med hvordan jeg kom meg igjennom de siste tretten minuttene av en av høstens fransktimer i stedet: (Med andre ord, jeg skrev som en gal for at det skulle se ut som om jeg gjorde noe, samtidig som jeg snakket høyt med de som satt ved siden av meg. Ingen lærer gårt bort til noen som høres ut som om de snakker om noe relevant.)

Je vais me reposer dans week-end. Je vais s’amuser, surtout les films, regarder a la television,

Vais, vas, va

Je vais
Tu va
Elle va

Nous allons
Vous allez
Ils vont

Aller – gå, dra

Lundi – Mandag
Mardi – Tirsdag
Mercredi – Onsdag
Jeudi – Torsdag
Vendredi – Fredag
Samedi – Lørdag
Dimance – Søndag

LET MY PEOPLE GO!

Alle bør lære seg å late som om de gjør noe. Det er mye enklere enn de fleste tror, og også noe som kan holde en underholdt de siste tretten minuttene av fransktimen. Kanskje burde jeg minne meg selv på noe akkurat nå også, men egentlig er hjernen min helt avslått og den skriver HEEELT av seg selv. Så det så. På en annen side er det vel en eller annen del av den som fortsatt tenker nok til å skrive hjerneløse ting. Kanskje er det den samme delen som vanligvis…

Ja. Avsnitt. Avsnitt er en fin ting, og det er elleve minutter igjen. Hvordan man sier det på fransk har jeg helt glemt, men jeg hadde sikker husket det om jeg ikke var opptatt med å bullshitte læreren til å tro at jeg er utrolig flink, noe alle burde vite at jeg ikke er, men som ikke har gått helt opp for noen.

I teorien kan jeg skrive bibelen fire ganger på et år uten at det gjør nevneverdig vondt, og det er jo ikke så veldig vanskelig å skrive ættetavler og porno uansett. Bla, bla, bla, onde ting, bla bla lovsangt, bla bla 40 bla sønner bla bla døøøø.

Ti minutter igjen. Det her er altså en ganske effektiv måte å gjøre ting på, men jeg får altså ikke med meg en dritt av hva fransklæreren sier. Alt jeg tenker på er å rekke første buss, noe jeg selvfølgelig ikke kommer til å gjøre.

Ni minutter igjen, og vi skal ha om den jævla klokka. Klokkehelvete. Kan vi ikke bare MIME klokka i stedet, som steinerskoleelevene? Steinerskolen er et sted hvor vi hadde lært det her helt fra vi var små, det kunne jo ha vært hyggelig. Tegne gloser og andre hyggelige ting. Hahah.

Åtte minutter igjen. Åtte minutter igjen, og det her skal ikke lagres. Stakkars hjernen min er helt alene og synger fine sanger fra Stavanger, i fransktimen, en mandag. Og helvete, nå begynner jeg å våkne. Det går jo ikke an, for jeg skal jo hjem og sove og sove og sove. I morgen er det tirsdag, en genial dag

Overtroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Nå skal det sies at jeg egentlig liker fransk, og ligger på 5/6 i fransk som fag, men noen dager er man bare syk.

Reklamer

2 kommentarer »

  1. Hvis du hadde skreve din egen bibel, hadde eg lest og fulgt an ord for ord =D

    Kommentar av laughablelights — 22/12/2008 @ 14:44

  2. Awhhh ^^

    Kommentar av invidiatempestarii — 30/12/2008 @ 20:38


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: