Mindfuck Tempestarii slår til igjen.

14/11/2008

Kick-off

Filed under: Dagen i dag, Morsomme ordene, Rabling og babling — Stikkord: , , — Invi @ 20:06

Her var vi, da. Nytt sted, nye muligheter, ny avkrok av nettet kun for meg. De andre edderkoppene sitter rundt omkring og fanger alt som kommer flygende med sine lange, kleberlige tråder.

Et oxymoron er en selvmotsigelse av typen ‘dritbra’, ‘sykt god’ eller muligens også ‘frisk som en fisk’. Jeg har, i hele mitt liv, aldri møtt en frisk fisk. De har enten vært døde, forgiftede eller duppende rundt i et akvarium alle sammen.

En logisk selvmotsigelse blir derfor også en selvmotsigelse, men det er logisk at det er en selvmotsigelse, ergo er en logisk selvmotsigelse faktisk en logisk selvmotsigelse.

At jeg er sliten i hodet er kanskje ikke så veldig rart allikevel. I dag kan jeg ihvertfall ikke klage på skolen. Dobbelttime i matte OG dobbelttime i geografi på samme dag er sikkert ikke sunt, det er sant – men når det er fire fritimer imellom og når dagen er over halv to,  mister man på en måte klageretten.

Alle andre som mangler energien til å finne på noe mer konstruktivt enn å spise (hjemmelaget, selvfølgelig) hummus og snakke om fotogene grønnsaker med tilfeldige mennesker, bør unne seg litt tid til å spille morsomt flash-spill som sparker kraftig oppover i retning oljeindustrien. Lyst til å leke litt Gud og ødelegge litt regnskog? Klikk.

Reklamer

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: